EKOLOGIJA

Močno se zavedamo okoljevarstvenega vidika in odgovornosti proizvajalcev ogrevalne tehnike do okolja. Prašni delci PM10 in PM 2,5 so našemu zdravju škodljivi in niso nedolžni. PM 2,5 preko pljuč in krvi prodrejo celo do naših tkiv organov in se v njih nabirajo (!). Zato v našem podjetju ponujamo rešitev (deloma revolucionarno), elektrostatske filtre, ki celoten dim očistijo vseh prašnih delcev v obsegu vsaj 85 %, proizvajalec v karakteristikah izdelka piše celo do 95 %.

Torej lahko edini škodljivi stranski produkt zgorevanja lesa v domačih kuriščih elegantno zamnjšamo na največ 15 %. Ob tem se zavedamo, da uporabnik nima časa iskati monterja teh filtrov, ki se sicer enostavno namestijo na dimniško kapo, zato za končno vgradnjo poskrbimo sami.

Pri okoljevarstveni tematiki je pomembno poudariti, da je čistost okoliškega zraka odvisna predvsem od kurjačev samih, da kurimo suh les, primernih dimenzij. V kuriščih (lončene) peči ne kurimo plastike, cunj, plastificiranega papirja, gum in drugih organskih izdelkov, ki niso popolnoma suh les. Pomembna je tudi tehnika kurjenja. Navodila dobijo uporabniki ob predaji izdelka v rabo.

Skrbimo za okolje in ga naslednjim generacija predajmo čistejšega kot smo ga prejeli.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!